Humana продукти

Млека

Вашата любов и грижа, заедно с опита на Humana, е всичко, от което бебето Ви се нуждае. Като експерти в млеката за кърмачета разработваме нашите формули въз основа на най-новите научни изследвания

Правилния избор на мляко за вашето бебе

Всички млечни формули Humana са съобразени с хранителните нужди и потребности на бебето, за да съпътстват развитието от първия ден в неговия живот, по най-добрия начин. Humana продукти се грижат за стомашния комфорт, те са лесно смилаеми, не съдържат консерванти и оцветители.

За бебета със специални нужди

Humana е посветила повече от 60 години в научни изследвания и развойна дейност на детските млека, които подпомагат процеса на физиологично развитие на бебетата и малките деца. Ние предлагаме широка гама Специални Млека за специфичните хранителни нужди на чувствителни и деца със специални потребности.


Зърнени каши

Любов от първата лъжица с нашите зърнени каши

Приготвени с подходяща за възрастта млечна формула или само с чисти зърна, без мляко – Humana зърнени каши осигуряват ценни хранителни съставки, съобразени с нуждите на детето за балансирано развитие на всеки етап от неговото израстване.
Използваме само внимателно подбрани, ценни зърнени храни, без добавки като захар или аромати – естествено вкусно!

Млечни зърнени каши: Лъжица, пълна с вкусни и полезни неща

Нашите млечни зърнени каши са перфектно съобразени с възрастта на вашето мъниче и съпътстват естественият му растеж и развитие. Балансиран състав, с подходящо за възрастта мляко, ценни зърна и всички важни витамини и минерали в една лъжичка – напълно щастливо и обгрижено дете.

Безмлечни зърнени каши: 100% безмлечни – 100% вкусни – 100% БИО

Нашите безмлечни зърнени каши се състоят от внимателно подбрани и нежно обработени зърнени храни. 100% вкусни, от естествени сортове – без добавена захар и мляко. Humana безмлечни каши са идеални и за диетотерапия при деца със специални нужди.