Humana продукти

Humana продукти

Млека

Вашите любов и грижа, съчетани с опита на Humana, са всичко, от което бебето се нуждае. Затова, като експерти в млеката за кърмачета, разработваме нашите формули въз основа на най-новите научни изследвания, за да предложим най-доброто адаптирано мляко за бебета.

Мляко, което се грижи за Вашето бебе

Всички млечни формули на Humana са разработени, съобразно хранителните нужди на бебето, за да съпътстват развитието му още от първия ден по най-добрия начин. Продуктите ни се грижат за стомашния му комфорт, лесносмилаеми са, не съдържат оцветители и консерванти.

За бебета със специални нужди

Повече от 60 г. Humana посвещава на научни изследвания и развойна дейност на детските млека, които подпомагат процеса на физиологично развитие на бебетата и малките деца. Ние предлагаме широка гама Специални Млека за специфичните хранителни нужди на деца с чувствителни стомаси или специални потребности.


Зърнени каши

Зърнени каши Humana – любов от първата лъжичка

Зърнените ни бебешки каши съдържат ценни хранителни вещества, необходими за пълноценното развитие на детето. Приготвят се с млечна формула, съобразена с възрастта, или само с чисти зърна без мляко. Внимателно подбираме зърнените храни, не добавяме захар или аромати. Стремим се към естествено вкусни продукти.

Млечни зърнени каши – апетитни и здравословни

Млечните зърнени каши Humana са разработени така, че успешно да съпътстват детето в различните етапи на развитието му. Съставът на храните е балансиран, а млякото в него е съобразено с възрастта на малките. Съдържанието обогатяват ценни зърна, важни витамини и минерали. Това е формула, с която детето Ви ще се почувства обгрижено и щастливо.

Безмлечни зърнени каши Humana: 100% безмлечни – 100% вкусни – 100% БИО

Безмлечни каши, които детето Ви ще обикне

В състава на безмлечни каши Humana са включени внимателно подбрани и деликатно обработени зърнени храни от естествени сортове. Те са 100% вкусни, без мляко и добавена захар. Нашите безмлечни каши са перфектни за провеждане на диетотерапия при деца, които имат специални нужди.